cadeau ballon

Cadeauballonnen zijn een ideaal geschenk voor een speciale gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of geboorte.  
Bij cadeauballonnen wordt er gebruik gemaakt van een transparante ballon met kleine ballonnen die in de kleur naar wens kunnen worden gekozen.
In een cadeauballon kunt u van alles verpakken, bijvoorbeeld: Geld (papiergeld), cadeaubonnen, een sieraad, pluche knuffeldieren en nog veel meer. Als het artikel maar past in een opening van 12 cm en niet te zwaar is. U kunt er ook een felicitatiekaart in laten verpakken.

De ballon wordt ter plekke in de winkel gemaakt. U hoeft deze dus niet vooraf te bestellen. Het maken neemt ca. 5 minuten in beslag. U kunt uw cadeauballon laten maken bij:

Dam Feestartikelen
Middenweg 40-42 
1097 BP Amsterdam

De grote ballonnen zijn altijd transparant van kleur (doorzichtig) en verkrijgbaar met verschillende teksten, zoals bijvoorbeeld Happy Birthday, Just Married, Its a boy of its a girl. Een cadeauballon is ook verkrijgbaar in neutrale prints zonder tekst.

Wilt u er geld in verpakken? Geen probleem. U dient het wel zelf in de gewenste biljetten aan te leveren. Wij hebben geen mogelijkheid tot wisselen.
Houdbaarheid: deze luchtgevulde cadeauballon kunt u een aantal dagen van te voren laten maken. Maar een ballon blijft kwetsbaar, denkt u om scherpe voorwerpen, huisdieren en nieuwsgierige kinderhandjes.

 

 

 

 

Neem contact met ons op:

Tel: 0031 (0)251 244834
Mail: ramon@deballonnerie.nl